Изкупуване на акумулатори

Акумулаторите са неизменна част от ежедневието ни и са важни за работата на автомобили, мотоциклети, кораби, самолети и много други транспортни средства. Въпреки че те са висококачествени и издръжливи, след известно време започват да губят своята ефективност и стават неподходящи за употреба. Тогава е време да се извърши изкупуването на акумулатори.

Ако търсите начин да изкупите старите си акумулатори, ние от ECOSKRAP можем да ви предоставим услугите си за София.

Ние сме професионална компания, специализирана в изкупуването на акумулатори от всички марки и модели. Нашата цел е да ви помогнем да се отървете от старите акумулатори, като предлагаме конкурентни цени и бързо обслужване.

Нашата услуга по изкупуване на акумулатори е лесна и бърза. Просто се свържете с нас на 0884728285 / 0887433534 и ще ви предоставим оценка на стойността на вашите стари акумулатори. Нашите експерти ще извършат професионална оценка на вашите акумулатори и ще ви дадат точно представа за тяхната стойност.

След като получим одобрението ви, ще ги изкупим на конкурентни цени и ще ви заплатим веднага. Нашите услуги са бързи и надеждни, което означава, че ще можете да се отървете от старите си акумулатори в най-кратък срок.

Важно! Не изхвърляйте старите си акумулатори в боклука. Те съдържат опасни вещества, които могат да навредят на околната среда и здравето на хората.Вместо това, изкупуването на акумулатори е екологично решение, което ще ви помогне да запазите околната среда чиста и здрава.

Свържете се с нас днес, за да получите най-добрата оферта за изкупуване на вашите стари акумулатори.

Възползвайте се от нашите услуги за да защитите околната среда и да получите пари за старите си акумулатори.

Изпратете запитване

Първото име е достатъчно
Въведете телефонен номер, за да може да се свържем с вас в най-кратък срок.
Изпратете Вашето съобщение и ще се опитаме да Ви отговорим до 48 часа.

Как правилно да бракувате акумулаторте си

бракуване на акумулатор

Как правилно да подготвите автомобилните акумулатори (и други оловни батерии) за скрап не винаги е същото като другите метали за скрап. Не всички типове скрап са еднакви и боравенето с батериите е много трудно и трябва да се работи правилно. 

Отпадъчните батерии, особено оловно-киселинните, не винаги са лесни за транспортиране, защото ако се борави неправилно, те могат да се счупят и след това киселината може да се разлее и оттам ще започнат проблемите. Има много различни видове оловно-киселинни батерии. Ето кратък списък, за да знаете за кои да внимавате.

 

Видове оловно-киселинни батерии за скрап

  • Автомобилни акумулатори;
  • Акумулатори за камиони;
  • UPS резервни батерии;
  • Резервни батерии за пожароизвестяване;

Трябва ли да сваляте акумулатора, когато предавате колата за скрап?

Като цяло има един отговор на въпроса: Не. В по-голямата част от случаите оторизираното съоръжение за третиране ще предложи приблизително същата стойност за батерията. 

Никоя друга опция не може да се изравни с рециклирането на стари акумулатори срещу пари от фирма за изкупуване на акумулатори, каквито сме ние от Ecoskrap.com

Средно 90 до 95% от материалите за акумулатори се рециклират – и това може да достигне дори 99%. Това означава, че киселината на акумулатора се неутрализира, оловото се разтопява и водата се пречиства

След това рециклираните материали могат да бъдат използвани повторно за създаване на нови батерии в бъдеще.

Това е чудесно за околната среда по редица начини, както пряко, така и косвено. Тъй като новото олово не е необходимо за изработката на батерии в бъдеще, например, има по-малко търсене на суровини.

Без да е необходимо да се набавят и извличат тези суровини, на околната среда се дава глътка въздух.

Плюс това, икономиката също печели поради по-евтиния характер на използването на рециклирани материали.

Защо трябва да изхвърлите правилно автомобилния акумулатор?

Поради наличието на сярна киселина и олово, може да се каже, че старите автомобилни батерии са далеч от типа стандартни артикули. Всъщност те са класифицирани като опасни отпадъци с причина.

Ако не се изхвърлят по подходящ начин, всички вредни материали, открити в автомобилните акумулатори, могат да изтекат и да причинят значителни щети на околната среда. Те могат да замърсят водните запаси и почвата, което след това ще представлява значителна заплаха както за животните, така и за растенията. Това също не споменава колко опасни могат да бъдат тези батерии за хората. Оловото може да причини редица здравословни проблеми, докато киселината може да доведе до слепота.

Поради опасния им характер, не трябва да се изненадвате, че е незаконно просто да изхвърлите старите автомобилни батерии. С тях трябва да се работи правилно, за да се гарантира, че не причиняват щети на околната среда. Точно тук идва нашата част. Не се колебайте да ни се обадите и ние ще рециклираме правилно вашия акумулатор.